Zondagmiddag 24 september is de eerste editie van een nieuwe evenement in Almere. Op de Brasiliaplaats in Almere Buiten vind dan het “Hollandse Hits Feestival” plaats, een non-stop feestprogramma met de allergrootste Hollandse hits ooit, gebracht door populaire artiesten.   

Hoofdact van deze middag is ongetwijfeld Wolter Kroes. Het is alweer een tijd geleden dat Wolter in Almere is geweest en sindsdien zijn er weer vele grote hits gescoord en uitverkochte shows gegeven. Hij is een van Nederlands meest succesvolle zangers en bracht ruim 35 singles uit, ook vulde hij moeiteloos Ahoy en de HMH met zijn concerten.   

Naast Wolter Kroes is er ook een optreden van Mart Hoogkamer. Deze nog zeer jonge zanger brak door bij het grote publiek in de finale van “Hollands Got Talent”, alwaar hij nummers van Willy Alberti ten gehore bracht. Sindsdien gaat zijn het snel met zijn carrière. 

Ook Robert Leroy is aanwezig, die met meerdere grote hits (o.a. “Geef de nacht maar de schuld”) al vele jaren actief is én is er zal Wesly Bronkhorst zijn hits komen zingen, hij verkocht vorig jaar nog het Amsterdams Concertgebouw uit. 

Verder wordt er opgetreden door o.a. Patrick van Veen, Samantha Beij en Vince Collet, die alle drie al jaren actief zijn op het artiestenvlak. Dj Jeroen Hamer is een van Nederlands beste feest dj’s en is ook bekend van o.a. Cafe 1 e Rang en het BevrijdingsFEESTival dat jaarlijks in Almere wordt georganiseerd.

Het Hollandse Hits Feestival is op zondagmiddag 24 september, 13.00-19.00 uur, op de Brasiliaplaats Almere Buiten (kermisterrein). De entree is geheel gratis. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de ondernemers van Buitenmere, TSR Total Sound Reinforcement, gemeente Almere, Rixax verhuur en Almere Deze Week.   

Meer informatie over het Hollandse Hits Feestival te vinden op de Facebook-pagina:  

https://www.facebook.com/FeestivalAlmere/

Gebruik het onderstaande contactformulier voor al uw vragen of verzoeken.

 


 HUISREGELS

(in het kort, zie de site voor meer info)

 

In samenwerking met de politie Flevoland wordt er de gehele dag uitgebreid gecontroleerd door onze service en security bij de ingangen en op het terrein. Wij vragen de bezoekers zich aan de volgende regels te houden:

1. Het betreden van het terrein; Dit geschiedt op eigen risico. Realiseer je dat er op het terrein geluidsniveau´s hoger dan 85 dB(A) voorkomen. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, schade en/of diefstal. De aanwijzingen van onze service-en security medewerkers dienen te worden opgevolgd. Er kan tassencontrole en/of visitatie plaatsvinden. Bij overtreding van deze regels kan de toegang tot het terrein ontzegd worden.

2. Geen eten/drinken/glas/blik; Glas en blik mogen onder geen voorwaarde het veld op en worden zowel bij de ingang als bij de veldcontrole in beslag genomen. Dit festival wordt geheel iedereen geheel gratis aangeboden. Het meenemen van eigen drank is daarom niet toegestaan.

3. Geen gevaarlijke voorwerpen; Slag-, steek-of vuurwapens en daarop lijkende voorwerpen (zoals zakmessen, schroevendraaiers, leathermans en kurkentrekkers) zijn ten strengste verboden. Alle materialen, die als zodanig worden aangezien, worden direct in beslag genomen en niet meer geretourneerd. Personen die slag-, steek-of vuurwapens bij zich hebben worden overgedragen aan de politie.

4. Geen drugs; Op en rondom het festival terrein is de Nederlandse wetgeving omtrent het gebruik van en de handel in drank en drugs van toepassing. Zowel bij de publieksingangen als op het veld wordt hierop de hele dag gecontroleerd. Overtreders worden direct van het terrein verwijderd en overgedragen aan de politie.

5. Flyeren / samplen; Op het festival terrein bestaat een flyer verbod.

6. Stallen van rijwielen; Het is om veiligheidsredenen niet toegestaan fietsen, bromfietsen of andere rijwielen te plaatsen naast of tegen de hekken rondom het festivalterrein. Rijwielen kun je plaatsen in de daarvoor bestemde stallingen.

7. Dieren; Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan. De enige uitzondering hierop wordt gemaakt voor blindengeleidehonden.

8. Het terrein af; Het is niet toegestaan (plastic) glazen mee het terrein af te nemen. Denk a.u.b. bij het weggaan aan de buren.

9. Geen groepskenmerkende, opruiende of aanstootgevende kleding graag, voetbal en andere groepstenues liever niet.

10. Afval graag in de afvalbak

Alle in het dagelijkse leven geldende waarden en normen gelden natuurlijk óók op op het festival.

We wensen je een hele fijne dag!